Emlak Konut Gül Proje Seyrantepe!
750 konut ve 12 ticari birimden oluşan Emlak Konut Gül Proje Seyrantepe konutlarının detaylarını sizler için araştırdık.

Gül Proje ve Emlak Konut GYO ortaklığı tarafından hayata geçirilen Emlak Konut Gül Proje Seyrantepe lokasyonu ile dikkat çekiyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin tasarlandığı Avangart istanbul projesi ​İstanbul Sarıyer'de inşa ediliyor.

​8 bloğun yükseldiği Emlak Konut Avangart İstanbul projesinde 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sosyal tesis, fitness center, spor salonu, sauna, türk hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, cafe, restoran, çocuk parkı, yeşil alan, yürüyüş yolları yer alıyor. 

Avangart İstanbul ev fiyatları için tıklayınız.
Avangart İstanbul teslim tarihi? Tıklayınız.
Avangart İstanbul nerede? Tıklayınız.

Emlak Konut Gül Proje Seyrantepe ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181