Emlak Konut Halkalı projeleri!
Emlak Konut Halkalı projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Markalı konut projeleri ile dikkat çeken Emlak Konut Küçükçekmece'ye bağlı olan Halkalı bölgesinde de konut üretimine devam ediyor. Farklı konsept ve tasarımlarda proje üreten firma sektörde adından sıkça söz ettiriyor.

İşte Emlak Konut Halkalı projeleri listesi

Emlak Konut Halkalı projesi
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP'a yapılan açıklama ile Emlak Konut Halkalı projesi için ruhsat alındığı duyuruldu. Toplam 34 adet bağımsız birimin yer alacağı Emlak Konut Halkalı projesinde sosyal ve kültürel etkinlik alanları yer alacak. 21 bin 205 metrekare alanı üzerinde kurulacak olan Emlak Konut Halkalı projesi içerinde cami, el sanatları merkezi, hanımlar lokali, gençlik evi, aşevi, kütüphane, sergi alanı, konferans salonu ve 26 adet ticari ünite bulunacak.

Bizim Mahalle
Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle projesi etap etap inşa edilecek. Dağ Mühendislik'in imzasını taşıyan Bizim Mahalle 2. Etap bin 700 adet daire ile 175 adet ticari üniteden oluşacak. Geleneksel Türk mimarisine uygun olarak tasarlanan Bizim Mahalle'de 110 adet 1+1,600 adet 2+1,840 adet 3+1 ve 150 adet 4+1 tipi daire yer alacak. 8 blokun konut +ticari ünite, bir blokun ise ticari ünite olarak tasarlandığı projede aynı zamanda özel anaokulu ve ortaokul da bulunacak.

Emlak Konut Halkalı projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181