Emlak Konut Kayaşehir satış ofisi!
Emlak Konut GYO güvencesiyle Tahincioğlu Gayrimenkul ve Nida İnşaat imzası taşıyan Emlak Konut Kayaşehir satış ofisi bilgisini sizler için araştırdık.

Emlak Konut Kayaşehir satış ofisi adresi şu şekilde; Kayabaşı Mah. Kayaşehir Bulvarı No: 47 Başakşehir

Nidapark Kayaşehir
3 konut etabı ve 1 ticari etap bulunan Nidapark Kayaşehir projesi 118 bin 360 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu Nidapark Kayaşehir projesinde dairelerin büyüklükleri 102 metrekare ila 224 metrekare arasında değişiyor. Nidapark Kayaşehir teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

​Nidapark Kayaşehir Zümrüt
3 bloktan oluşan Nidapark Kayaşehir Zümrüt projesinde 319 daire ve ticari üniteler yer alıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Nidapark Kayaşehir Zümrüt projesinde dairelerin büyüklükleri 104 metrekare ile 160 metrekare aralığında değişiyor. Nidapark Kayaşehir Zümrüt lokasyonu için tıklayınız.

​Nidapark Kayaşehir Elmas
Diğer etaplara göre daha az katlı 3 blok olarak inşa edilen Nidapark Kayaşehir Elmas projesinde 54 daire ve ticari üniteler yer alıyor. 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerine sahip olan Nidapark Kayaşehir Elmas projesinde dairelerin büyüklükleri 199 metrekare ile 224 metrekare aralığında tasarlanıyor. Nidapark Kayaşehir Elmas lokasyonu için tıklayınız.

Nidapark Kayaşehir Yakut
Dairelerin büyüklüklerinin 144 metrekare ile 226 metrekare aralığında değiştiği Nidapark Kayaşehir Yakut projesinde sosyal alanlar da dikkat çekiyor. 7 blok olarak yükselecek Nidapark Kayaşehir Yakut projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Nidapark Kayaşehir Yakut lokasyonu için tıklayınız.

Emlak Konut Kayaşehir satış ofisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181