Esenler Emlak Konut konum!
İstanbul ili, Esenler ilçesi, Havaalanı Mahallesi'nde hayata geçirilen Esenler Emlak Konut konum bilgisini sizler için araştırdık.

Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçirilen Esenler Emlak Konut konum bilgisi ve Esenler Emlak Konut harita bilgisi şu şekilde; 

İnşaatı tamamlanan projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 tip daire seçeneği ile tasarlandı. Ayrıca projede bloklarda atık geri dönüşüm sistemi, avlular peyzaj, çocuk oyun alanları yürüme yolları ile oturma, dinlenme alanları, kapalı ve açık otopark bulunuyor.

56.841,92 metrekarelik proje alanına sahip olan projede hak sahiplerine 1403 adet konut 32 ticari ünite ayrılmış olup 970 adet konut ve 23 adet ticari ünite satışa sunulmuştur. Daire büyüklüklerinin 43 metrekare ila 138 metrekare arasında değişim gösterdiği proje toplam 2373 adet konut ve 55 adet ticari ünite oluşuyor. 

Esenler Emlak Konut konum bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Emlak Konut Esenler nerede? Tıklayınız.
Emlak Konut Esenler örnek daire için tıklayınız.
Emlak Konut Esenler fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181