Beykoz Alibahadır C Tipi Mesire Alanı okçuluk merkezi olacak!
Beykoz Belediyesi’nin İstanbul’a kazandırmaya hazırlandığı Alibahadır C Tipi Mesire Alanı’nın yapımı tüm hızıyla sürüyor. İlçeye gelen ziyaretçilerin çeşitli aktivitlerle dinlenip huzur bulacağı mesire alanı okçuluk sporunun da merkezi olacak. 

Okçuluk Sporu Yapmak İsteyen Beykoz’a Gelecek
Alibahadır Mahallesi’nde Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiralanan 6 hektarlık yem yeşil bir alanda kurulacak mesirenin 33 bin 240 m2’si halkın kullanımı için donatılıyor. Bu alanın 7 bin 500m2 lik kısmı ise okçuluk sporuna hizmet verecek. Okçuluğa gönül verenler bu merkezde buluşacak ve geleceğin usta sporcuları buradan yetişecek.

Hazırlıklar Devam Ediyor
Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında bugüne kadar alanının yağmursuyu drenajları tamamlanıp araç yollarındaki yağmursuyu ve proje geneli atık su kanallarının tamamı bitirildi. Mesire alanının çevresi telle çevrilerek yol cephesindeki ahşap çit uygulamasına başlandı. Alibahadır C Tipi Mesire alanında yöresel ürün satış noktaları, halı futbol sahası, basketbol sahası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, büfe, kır kahveleri, kır lokantalar, kameriyeler, piknik masaları, teraslar, çeşmeler ve otopark da yer alıyor.  Okçuluk merkezi tamamlandığında sporseverler donanımlı ve standart bir merkeze kavuşacak. Alibahadır Mesiresi’nin bu yıl sonunda tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Beykoz Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181