Beyoğlu'nda tapu sorunları çözülüyor!
Beyoğlu'nun 50 yıldır devam eden tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerini evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Fetihtepe Mahallesi ile Keçicipiri Mahallesi'nde bir eve misafir olan Başkan Demircan, 24 tapuyu daha hak sahiplerine teslim etti. Vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorulannı da cevaplandıran Başkan Demircan, evleri tek tek dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 'Vatandaşlara gidin tapunuzu bir an önce alın,' çağnsmda bulunarak, "Ne gerekiyorsa biran önce yapalım biz dönüşüm için hazınz. Bu güne kadar yaklaşık 6 bin'e yakın tapu vermiş bulunmaktayız. Sizden gelen talepler doğrultusunda bir taraftan tapu verirken diğer taraftan da dönüşüm için boş durmayıp hazırlıklarımızı tamamladık. Önümüzdeki yıldan itibaren uzlaşma sürecini başlatmayı hedefliyoruz." dedi.  

Anayurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181