Büyüçekmece Kentsel Tasarım Uygulama Projesi çalışmaları bitti!
Büyükçekmece Belediyesi'nin Beykent, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Vista Blokları çevresinde başlattığı Kentsel Tasarım Uygulama Projesi sona erdi. Vatandaşların yeni devlet hastanesine daha rahat ulaşımlarını sağlamak amacıyla yapılan yol ve kaldırımlar bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından da tam not aldı.

Bisiklet yolları yapıldı
Yapılan Kentsel Tasarım Uygulama Projesi ile bölgenin çok daha modern bir görünüme kavuştuğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Kentsel Tasarım Uygulama Projesi kapsamında yaptığımız yaya ve bisiklet yolları sayesinde vatandaşlarımıza daha rahat bir ulaşım imkanı sağladık. Ayrıca yeni devlet hastanesine de daha rahat ulaşım sağlayacaktır. Yaya, bisiklet ve otoparklar yeniden düzenlenerek çok daha estetik bir görünüme kavuştu" dedi.

Engelli vatandaşlar da düşünüldü
Ayrıca Başkan Akgün'ün talimatları doğrultusunda yapımı biten yeni yolda tekerlekli sandalye kullanan veya hasta vatandaşların daha rahat ulaşım sağlaması için alçak zeminli basamaklar kullanılmasına da özen gösterildi. 


Büyükçekmece Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181