Büyükçekmece Belediyesi 24 mahallede alt ve üst yapı çalışması yapıyor!
Yapılan çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Hedefimiz çok daha çağdaş ve insanların çok daha mutlu olduğu bir Büyükçekmece” dedi.

Hizmet seferberliği her alanda sürüyor
Büyükçekmece Belediyesi, gelişen şartlar ve nüfus yoğunluğunu göz önünde bulundurarak ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda kimi yerlerdeki ömrünü doldurmuş yollar ve kaldırımlar yenilenirken, ihtiyaç duyulan yerlere en son teknoloji kullanılarak modern ve ömürlük hizmet verecek yeni yollar yapılıyor.  Büyükçekmece Belediyesi’nce yapımına başlanan sosyal donatı alanları, spor tesisleri, park ve meydan düzenlemeleri ve yeni hayata geçirilecek olan altyapı projeleri tüm hızıyla devam ederken ilçeye yeni okullar da kazandırılıyor.

“Verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz”
Yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçenin her mahallesinde hizmet seferberliğinin sürdüğünü belirterek konuya ilişkin şunları söyledi: “Ben ve ekibimin hedefi daha çağdaş, daha yaşanabilir ve insanların çok daha mutlu olduğu bir Büyükçekmece. Bunun içinde 7 gün 24 saat Büyükçekmece ailemize en iyi hizmeti verebilmek adına kararlılıkla çalışıyoruz. Farkındayız, Büyükçekmece bir şantiye alanına döndü. Bunun için de verdiğimiz rahatsızlık için Büyükçekmece ailemizden özür dileriz. ”

Devam eden çalışmalardan bazıları şunlar:
Fatih Mahallesi Fedakar Sokak yol, kaldırım ve aydınlatma çalışması, 19 Mayıs Mahallesi’nde Saydağ Parkı, Cengiz Topel Caddesi’nde Atılım Park düzenleme çalışması, Güzelce Mahallesi Seyyah Sokak ve Büyükerenler Sokak, Üveyik Sokak,  Şen 1 Sokak, Seyhan Sokak, Kartopu Sokak, Güvenç Sokak asfaltlama çalışması, Dizdariye Mahallesi Posta Başı Meydanı ve çevresi yol, kaldırım ve aydınlatma çalışması, Pınartepe Mahallesi Güvener Sokak yol ve kaldırım çalışması, Celaliye Mahallesi Balat sokak yol ve kaldırım yapımı, Ulus Mahallesi yol ve kaldırım yapımı, Muratçeşme Mahallesi Muhsin Çavuş Sokak, Nalbank Sokak,  Peyami Safa Sokak, Özkök Sokak, Ömür Sokak, asfaltlama çalışması, Kumburgaz Sabah Sokak, Mimaroba Mahallesi Kordonboyu beton kaplama çalışması, Celaliye Çamlık Sosyal Tesisleri yapımı, Büyükçekmece Belediyesi Jimnastik Kulübü yenileme çalışması.

Büyükçekmece Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181