Büyükçekmece Belediyesi'nden satılık konut alanı!
Büyükçekmece Belediyesi tarafından 1 adet taşınmaz 886 Sayılı Yasanın 36. maddesi gereğince kapalı teklif usülü ihale ile satışa sunulacak. İhale 10 Ocak 2017 Salı günü saat 10:00’da Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Kumburgaz Mahallesi, Belediye Caddesi, No:3 adresindeki Ek Hizmet Binasında bulunan 2. Kat Toplantı Salonunda yapılacak.

İhale şartnamesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü, Mimarsinan Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:24 Büyükçekmece/İSTANBUL adresinde ücretsiz görülebilir ve 2.500,00 TL karşılığında aynı adresten temin edilecek.

İhaleye katılmak isteyen özel kişiler; Nüfus cüzdan fotokopisi, Adres Yerleşim Belgesi,  Geçici Teminat Makbuzu,  Belediyemize Emlak, Çevre Temizlik Vergisi, Kira, Ecrimisil vb. borcu bulunmadığına dair Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınacak belge ile Şartname bedeline ait makbuzu getirecek. Tüzel kişiler ise; faaliyet Belgesi, İmza sirküleri, İhaleye katılacak kişinin noter onaylı yetki belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi, Ortak Katılım olması halinde ortaklık belgesi, Geçici teminat makbuzu, Belediyemize Emlak, Çevre Temizlik Vergisi, Kira, Ecrimisil vb. borcu bulunmadığına dair Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden alınacak belge ile Şartname bedeline ait makbuzu getirecekler. 

İhaleye katılacak olan kişiler bu belgeler ve şartnamede belitildiği gibi hazırlanan teklif mektuplarını da içeren kapalı zarflarını en geç 9 Ocak 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Mimarsinan Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:24 Büyükçekmece/İSTANBUL adresindeki Yazı İşleri Müdürlüğü’ne sıra numaralı alındılar karşılığında verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilecekler.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181