Büyükçekmece 'Celaliye Sosyal Tesisleri' modern görünümüne kavuşacak!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Celaliye Sosyal Tesisleri'nin iç ve dış mekanlarında başlatılan yenileme çalışması sonrasında tesisin çok daha modern ve işlevsel bir yapıya kavuşacağını açıkladı.

“Yeni sosyal tesisler kazandırıyoruz”
Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Sosyal Tesisleri’nin ilçe halkına daha iyi ve daha etkin hizmet verebilmesi için yenileme çalışması başlatıldığını ifade eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Büyükçekmeceli halkımızın sosyal ihtiyacını en kaliteli ve en ekonomik şartlarda karşılayabilmek adına mevcut sosyal tesislerimizi yenilerken bir yandan da yeni sosyal tesisler yapıyoruz. Celaliye Sosyal Tesisleri’nde kısa süre sonra tamamlanan çalışmaların ardından tesis çok daha modern bir yapıya kavuşacak” dedi.


Tesis farklı bir kimliğe bürünecek
Celaliye Sosyal Tesisleri’nde başlatılan çalışma tamamlandıktan sonra tesis dış cephe ve iç mekan olarak tamamen farklı bir kimliğe bürünecek. Tesis içindeki salonlardan biri modern bir düğün salonu olarak yenilenirken diğer salon kafe ve restaurant olarak yenilenecek. Muhteşem deniz manzarasına sahip olan tesis, peyzaj düzenleme çalışmalarıyla da çok farklı bir kimliğe bürünecek.

Büyükçekmece Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181