Çekmeköy Uygulamalı İmar Planları onaylandı!
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz beklenen 1/1000’lik planların İBB Meclisi’nden geçtiği müjdesini verdi.
 
Çekmeköy ilçesi Merkez Mahallesi ve civar mahallelerinde heyecanla beklenen 1/1000 ölçekli Çekmeköy Uygulama  İmar planları, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı.  Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın büyükşehir meclisinde yakından takip ettiği planların onaylandığı müjdesi ilçe halkında sevinçle karşılandı.

Başkan Poyraz konu ile ilgili şunları söyledi: “Planların iptalinin ardından, müteahhitlerle anlaşan, evlerinden çıkıp belirsizlik içinde kalan vatandaşlarımız mağdur oldular. Bu dönem bizden en çok beklenen ve istenen şeyin bu planların bir an önce çıkarılması olduğunu biliyoruz. Vatandaşımızın mağdur olmaması için gece gündüz çalıştık. Bizim meclisimizden Şubat ayında geçirmiştik; şimdi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de onaylandı. Gece gündüz çalışarak emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun.” 

Çekmeköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181