Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Fikirtepe irtibat ofisi açıldı!
İstanbul’da kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe’de, Çevre ve şehircilik Bakanlığı’nın irtibat ofisi açıldı.

Bölgedeki sorunların tespiti ve değerlendirilmesi, hak sahipleri ile firmalar arasındaki iletişimin sağlanması ve bölgede yaşanan sorunların çözümüne yönelik atılacak adımların değerlendirilmesi amacıyla açılan ofis hizmet vermeye de başladı. Fikirtepe’deki altyapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Veli Böke, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yüklenici firmalar ve ilgili kuruluşlar ile koordineli şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza doğrudan ulaşarak yerinde ve doğru bir şekilde bilgilendirme yapılmasını, taraflar arasında koordinasyonun sağlanması ve olası aksaklıklara yerinde müdahale edilerek hızlı ve etkin çözümler üretilmesini amaçlıyoruz” dedi.

Fikirtepe’de müteahhitleri temsilen konuşan Nuhoğlu İnşaat Başkanı Ali Nuhoğlu ise, “Bakanlığın çalışmaları ile bölgedeki altyapı sorunları 2018 yılı itibariyle büyük ölçüde çözüme kavuştu. Bölgedeki birçok firma ve biz daire teslimlerine başladık. Fikirtepe’ye 10 bine yakın ailenin bu yıl içerisinde taşınması bekleniyor. Yıl sonuna kadar 30 bin kişilik nüfus olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıza körükçü 6 yıl önce

3 2 çocukla benim daireme gasp ediliyo bana yadımcı
Olun yarın satış var beşiktaş abpasgada cevresehircilikde tele 0532 371 51 86

Avatar
Rıza körükçü 6 yıl önce

3 2 çocukla benim daireme gasp ediliyo bana yadımcı
Olun yarın satış var beşiktaş abpasgada cevresehircilikde tele 0532 371 51 86

banner182

banner181