Emaar Square, 2.3 milyar dolar yatırımla Eylül'de açılıyor!
Emaar Square, Eylül sonunda kapılarını açıyor. "Emaar'da her kesime hitap edebilmek için Cevahir ile İstinyePark'ı birleştirdik" diyen CEO Ozan Balaban; Gucci, Cartier, Zegna, Rolex ve Henry Winston'un anlaşma sağlanan ünlü markalar olduğunu söyledi. Libadiye'de 66 dönüm arazi içerisinde yer alacak Emaar Square'de yaklaşık 1.000 konut, 183 odalı 5 yıldızlı The Address Hotel'in yanı sıra içinde Galleries LaFayette gibi Türkiye'de ilk kez faaliyet gösterecek markaların da bulunduğu Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri yer alacak.

2.3 milyar dolarlık proje
Alışveriş merkezinin bu yıl Eylül sonu veya Ekim başı açılması öngörülüyor. Şu anda merkezde 105'i cafe ve restoran olan 491 mağazanın kiralama süreci devam ediyor. Gucci, Cartier, Zegna, Rolex anlaşma sağlanan ünlü markaların başını çekiyor. Gucci 600 metrekarelik, Cartier ise 400 metrekarelik bir mağaza açacak.

Louis Vuitton ile görüşmeler sürüyor. Henry Winston, Türkiye'deki ilk mağazasını burada açacak. Nutella ise konsept bir mağaza açacak ve orada çocuklara üretimi anlatacak. Toplamda 2.3 milyar dolarlık projeyle ilgili son gelişmeleri Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, Cevahir AVM ile İstinyePark'ı bir projede birleştirdiklerini anlattı. Balaban, sadece üst gelir grubuna değil tüm gelir grubuna hitap eden bir karma oluşturduklarını söyledi.

Vatan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181