Eyüpsultan Belediyesi tapu dağıtımına başladı!
Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatlarıyla başlatılan çalışmalar sonrası orman vasfını yitiren 2B olarak tabir edilen arazilerin imar planları ve uygulamaları biterken, tapu tescilleri de yapıldı.

Tapular, Göktürk Merkez Mahallesi Meydanı’nda düzenlenen törenle Başkan Remzi Aydın tarafından sahiplerine dağıtıldı. Mehter Takımı'nın konseriyle başlayan törende yaklaşık 800 kişinin tapularının hazırlandığını belirten Başkan Remzi Aydın, 10 vatandaşa tapularını takdim etti. Vatandaşlar ise tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

“UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ ÖNEMLİ GÜN GELDİ”
Törende yaptığı konuşmada vatandaşları tapularına kavuşturdukları için mutlu olduğunu ifade eden Başkan Remzi Aydın şöyle devam etti; “Anlamlı bir gündeyiz, hepimizin uzun zamandır beklediği önemli gün geldi. Ben de sizler gibi bugünü bekliyordum. Bugün yaklaşık 800 kişiyi ilgilendiren ve yaklaşık 900 dönümlük bir alanı ilgilendiren 2B diye adlandırdığımız alanların tapularının dağıtımını yapıyoruz. 10 arkadaşımıza tapularını burada vereceğiz ama bütün tapularımız hazır. Yapılması gereken her şeyi yaptık. Geç de olsa zor da olsa bitirdik”

“SÜREÇ ÇOK UZUN SÜRMEDİ, HIZLI BİR ŞEKİLDE NETİCELENDİ”
Tapusuna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu herkesin en kısa sürede tapularını almasını istediğini belirten vatandaşlar ise duygularını şu sözlerle ifade ettiler;“Süreç çok uzun sürmedi, hızlı bir şekilde neticelendi. Çok çabuk gelmesi ve imara kavuşması bizim için iyi oldu. Tapumu, Başkan’dan almak çok hoşuma gitti"

Eyüpsultan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181