'Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm İstanbul'un diğer ilçelerine örnek olacak'!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziosmanpaşa yatırımlarını istişare etmek üzere İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ı Belediyemizde misafir ettik. Gerçekleştirilen toplantıda Başkan Uysal, Gaziosmanpaşa’ya yapılacak yeni yatırımların sözünü verdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Belediye Başkan Yardımcıları karşıladı.

Karşılamanın ardından İBB Başkanı Uysal, Başkan Usta, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarının katıldığı bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemize kazandırdığı çalışmalar değerlendirilip bu çalışmaların hızlı ve daha verimli hale gelmesi için fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Usta, ilçede hayata geçirilen projelerle birlikte planlanan çalışmalar hakkında da Uysal’ı bilgilendirdi. Düzenlenen istişare toplantısında Uysal, Gaziosmanpaşa’ya gerçekleştirilecek yeni yatırımların da sözünü verdi.

Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan İBB Başkanı: “Gaziosmanpaşa ilçemizde güzel şeyler yapılıyor. Birçok etapta başlayan bir kentsel dönüşüm çalışması başladı ve bu çalışmalar devam ediyor. Burada yapılan kentsel dönüşüm İstanbul´un diğer ilçelerinde de model olacak, örnek olacak. Spor Kompleksi ve hizmet binası projeleri var. Ben Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel hizmetlerle Gaziosmanpaşa iyi işlere imza atacak” dedi.

Yapılan toplantının ardından Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ziyarette bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal´a hediye takdim etti. Ziyaret, fotoğraf çekimiyle son buldu. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181