İstanbul Bayrampaşa Orta Mahalle'de kamulaştırılan binalar yıkıldı!
Bayrampaşa Belediyesi, görsel bütünlüğü olumsuz etkileyen binaların kamulaştırılmasını sağlayarak ilçeye estetik bir görünüm kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Orta Mahalle Ulubatlı Hasan Camisi’nin önündeki 2 binanın kamulaştırılması sağlanarak, yıkımı gerçekleştirildi. Yıkımın gerçekleştiği alanda incelemelerde bulunan Başkan Atila Aydıner, “Daha güzel, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Bayrampaşa için vermiş olduğumuz mücadele devam ediyor” dedi.

Orta Mahalle Ulubatlı Hasan Camisi’nin önünde ‘park’ alanında kalan toplam 520 metrekarelik alanın kamulaştırma işlemi, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in girişimleri sonucu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Kamulaştırma sonrası alanda bulunan 2 binanın da yıkımı gerçekleştirildi. Alan çevre düzenlemesinin ardından ağaçlandırılarak hizmete sunulacak.

Yıkımın yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Başkan Atila Aydıner, “Bayrampaşa’mızı tepeden tırnağa dönüştürmek ve daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz. Bu bağlamda Orta Mahalle Ulubatlı Hasan Camisi’nin önündeki 2 binanın kamulaştırılmasını sağlayarak bir sözümüzü daha tuttuk. Yepyeni bir Bayrampaşa hayalimiz var. Bu hayali gerçekleştirebilmek için her ayrıntıyı düşünmek zorundayız. Daha güzel, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Bayrampaşa için vermiş olduğumuz mücadele devam edecek” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181