İstanbul Kartal'da 780 hak sahibi tapularına kavuşuyor!
Kartal’da uzun yıllardan beri çözülemeyen tapu sorunlarını göreve geldiğinden bu yana etkili ve yoğun çalışmalar ile çözen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz liderliğindeki Kartal Belediyesi, tapu dağıtımlarıyla hak sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

“Tapusuz ikameti çözeceğim” sözü vererek yola çıkan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğündeki Kartal Belediyesi, Tapu Dağıtım Töreninin 3. etabını Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Soğanlık’ta gerçekleştirecek. 3. Etap Tapu Dağıtım Töreni’nde 780 hak sahibi vatandaş tapusuna kavuşacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan Tapu Dağıtım Töreni’ne tüm halkımız davetlidir.

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181