İstanbul Kartepe'de 2 yeni imar yolu açılıyor!
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Acısu ve İbrikdere Mahallelerinde 2 yeni imar yolunu daha açarak bölgede inşaat yapacak vatandaşlara kolaylık sağlıyor.

Kartepe genelinde uygulama imar planlarının tamamlanması yönünde çalışmalar hız kazanırken tamamlanaa bölgelerde ise planlar çerçevesinde yeni imar yollan da açılıyor. Bu kapsamda çalışma yapan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ne bağlı ekipler Acısu Mahallesi Esentepe Sokak üzerinde 300 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde yeni imar yolunu açmaya başladı. Ekipler ayrıca İbrikdere Mahallesi üzerinde çıkmaz sokak olan 109. Sokak üzerinde yol açma çalışması yaptı. Hacı Arif Caddesine de bağlantı yolu olacak güzergahta ekipler, 300 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki yolda loader ve eksgavatör yardımıyla çalışma yapıyor. Ekipler açtığı yollara malzeme sererek ve greyderler eşliğinde düzleştirerek imar yollarım kullanıma açacak.

Yurt Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181