Kağıthane Hamidiye Spor Kompleksi hizmete açıldı!
Kağıthanemize kazandırdığımız 34 yeni eserin en önemlilerinden biri olan 7 bin 200 metre karelik dev tesis Hamidiye Spor Kompleksi hizmete açıldı. Yeni şampiyonların Kağıthane’den çıkmasını istediklerini belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, maddi ve manevi destek için hazır olduklarını söyledi.

İlçedeki çocukların, yetişkinlerin ve engelli vatandaşların ücretsiz olarak yararlanabileceği spor tesislerinin sayısını hızla arttıran Kâğıthane Belediyesi, Hamidiye Spor Kompleksi'ni Kağıthaneli vatandaşların hizmetine sundu. Kompleksin açılış törenine Dünya Güreş Şampiyonu Rıza Kayaalp, Milli yüzücü Emre Seven,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları ile  vatandaşlar katıldı. Açılış öncesinde Manş Denizi'ni solo olarak 13 saat 34 dakikada yüzerek geçen Milli Yüzücü Emre Seven Manş Denizi Geçiş Belgesi'ni Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a hediye etti.

ŞAMPİYONLAR KAĞITHANEDEN ÇIKACAK
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç açılışta yaptığı konuşmada, spora her zaman destek verdiklerini, bunu sürdüreceklerini belirterek, belediye olarak  hizmete sunduğu Amatör Spor Yönetmeliği ile bilgi verdi.  Başkan Kılıç  “Güreş, Karete, Judo, Jimnastik gibi spor dallarında kendini geliştiren çocuklarımıza, İstanbul, Türkiye ve uluslararası şampiyonalarında kendilerini gösterebilmeleri için maddi ve manevi destek veriyoruz. Bunlar da sporcularımızın kendilerini daha fazla spora vermelerini sağlıyor. İnşallah tesislerimiz Rıza Kayaalp gibi yeni dünya şampiyonlarının çıkmasını sağlayacak”  dedi.

Hamidiye Spor Kompleksi’nin açılışına katılan Dünya Güreş Şampiyonu Rıza  Kayaalp, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği spor kompleksini Başkan Kılıç ile beraber gezdi. Başkan Kılıç ile masa tenisi oynayan Kayaalp, “Hamidiye Spor Kompleksi gibi spor tesislerinin gençlerin sporcu olmasına büyük katkı sağlayacak. Böyle spor kompleksleri sayesinde dünya şampiyonu gençler yetişecek” dedi.  Şampiyon Kayaalp, “Her zaman giden sporcunun arkasından yenisi gelmeli ki bu başarı devam etsin. Bunun için de böyle güzel projelere ihtiyaç var”  diye konuştu.   

Kağıthaneli vatandaşlar açılış töreni sonrası protokol ile birlikte 7 bin 200 metrekare alana kurulan Hamidiye Spor Kompleksi'ni gezdi. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, fitness, masa tenisi, jimnastik, satranç, pilates, kafeterya ve kapalı otopark hizmeti vererek İstanbul'un sayılı spor tesisleri arasında yer almayı başaran kompleks, vatandaşlardan tam not aldı.  Başkan Kılıç açılışa katılan eşi Fatma Kılıç ile birlikte antrenörlerden bilgi aldı. 

Kağıthane Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181