Kartal Atalar'da değişim başlıyor!
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, TAK (Tasarım Araştırma Katılım) Kartal tarafından gerçekleştirilen ve Atalar Caddesi’nin sorunlarının ele alındığı “Yaşayan Sokak” proje toplantısına katıldı.

Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen etkinliğe Başkan Altınok Öz’ün yanı sıra; Şehir Plancısı Faruk Göksu, TAK Kartal üyeleri ile çok sayıda mimar, sosyal bilimci ve tasarımcı katıldı. Toplantı boyunca katılımcılar Atalar Caddesi’ni; fırsatlar, sorunlar ve beklentiler olmak üzere üç başlıkta inceledi. ‘Toplama(+) yöntemiyle mahallenin sorunlarını toplayan katılımcılar, Çıkarma(-)’ yöntemiyle de caddenin en çok dile getirilen sorunlarını ele aldı.

TAK Kartal’ın ilçe için önemi
Toplantı boyunca tasarımcı, sosyal bilimci ve mimarların görüşlerini dinleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, TAK Kartal’ın ilçenin sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında yaptığı çalışmalara dikkat çekti. Başkan Altınok Öz, Atalar Caddesi’nden sonra TAK Kartal’ın ilçenin diğer önemli caddelerindeki sorunlarını da ele alacağını kaydederek, güzel bir kentte yaşamanın en önemli yolunun o kentin güzel caddelere sahip olmasından geçtiğini söyledi.

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181