Kartal Ceviz Meydanı ve Uğur Mumcu Meydanında çalışmalar devam ediyor!
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve geldiği 2009 yılında başlattığı ve her ayın ilk haftasında düzenlenen muhtarlar toplantılarından Ağustos ayı 2017 oturumunda yine mahallelerin sorunları ve ülke gündemi değerlendirildi. Kartal Belediyesi Ekolojik Etkinlik Çadırı’nda gerçekleştirilen toplantıya Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan,  Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Feyyaz Kaynak, Nuran Keriş, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Tirgil ile Kartallı muhtarlar katıldı. 

2017 Ağustos ayı oturumunda mahallelerdeki sorunlar muhtarlar tarafından Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’a iletildi. Sorunların ele alınıp çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantının sonuç bölümünde konuşan Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan: “Sayın muhtarlarımız hepiniz hoş geldiniz Biliyorsunuz yakın zamanda bir yağmur afeti yaşadık. Sizlerden aldığımız ihbarlar doğrultusunda ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahalede bulundu ve bu afeti can ve mal kaybına mahal vermeden atlattık. Asfaltlama ve alt yapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizde inşaat çalışmaları devam ediyor, bu çalışmalardaki denetimlerimiz de devam ediyor. Siz değerli muhtarımızın olumsuz bulduğu ve bize ilettiği durumlara hızlı bir şekilde müdahale ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz’ün selamlarını iletiyor, her ay sizlerle birlikte olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Sözü sizlere vermeden önce kısaca Belediyemizin faaliyetlerinden bahsetmek istiyorum.” dedi.

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ın konuşmasından satır başları şöyle;

“Yaşlı Bakım ve Huzurevi Binası”
Yakacık’ta Kartal Belediyesi’ne ait Yaşlı Bakım ve Huzurevi binası yaptık. İki yapı bloğunda led aydınlatma, izolasyon, solar panel ve mekanik sistem iyileştirmelerini içeren enerji verimliliğine yönelik uygulamaların yer aldığı bina, dünya ile yarışacak teknoloji ile yapıldı. Kızılay Gümüşpınar’da yıkılan huzurevini de bünyemize alarak enerjisi, otomasyonu, güneş enerjisi ve geri dönüşümü ile eşi benzeri bulunmayan yapısıyla yaklaşık 400 yatak kapasiteli huzurevini Kartal’ımıza kazandırdığımızı söylemek istiyorum. Allah nasip ederse Eylül ortaları veya Ekim başı gibi faaliyete geçecek.

Ceviz Meydanı ve Uğur Mumcu Meydanı
Ceviz Meydanı çok ciddi bir proje ve çok iyi bir şekilde devam ediyor. Yaklaşık üç veya dört mahalleyi içine alabilecek bir projedir. Yine Uğur Mumcu Meydanı’nın da İhalesi bitmek üzere… 

Yakacık Parkı
Yakacık Havuz Sokak'ta yer alacak ve inşası devam eden park, 30 bin metre karelik alanda yer alacak. Bu projenin de yaklaşık olarak yüzde 70- 80’i bitmek üzere. Belediye çalışanlarımız tarafından tasarlanıp yapılan bu park bittiğinde İstanbul’un Adalar ve deniz manzaralı yeni bir gezi ve dinlenme alanı olacak. Sizlerden aldığımız güç ve fikirler ile Kartal halkının ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz.

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181