Kartal'da kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor!
Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Kordonboyu Mahallesi Ankara Caddesi ana arterde Devlet Demir Yolları’nın çalışmalarından dolayı bozulan kaldırımları kilit taşı ve bordür döşeyerek yeniledi.

Konu ile alakalı açıklama yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuran Keriş: “Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün insanı öne alan hizmet anlayışı çerçevesinde sorunları mahallinde inceleyip çözüme kavuşturuyoruz. Halkımızın çağdaş bir kentte yaşaması için aralıksız çalışıyoruz. Bu kapsamda Kordonboyu Mahallesi Ankara Caddesi’nde ana arterde Devlet Demir Yolları’nın çalışmalarından dolayı bozulan kaldırımları kilittaşı ve bordür döşeyerek yeniledik. Kartal'daki tüm mahallelerimizi düzenli takip ederek, aldığımız bilgiler doğrultusunda sorun olan yerlerde çözümler üretiyoruz. Asfalt, kaldırım, kilitli parke taşı uygulamalarını yaparken yağmur suyu kanallarını dikkate alarak ihtiyaca göre gereken çalışmaları gerçekleştiriyoruz." dedi. 

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181