Konutta sevgililer günü kampanyaları!
Gayrimenkul firmaları, konut stokunu eritmek için özel günleri fırsata çeviriyor. 14 Şubat Sevgililer Günü için de birçok inşaat firması çeşitli kampanyalar düzenledi. Projelerden ev alacaklara özel sunulan kampanyaların arasında en dikkat çeken ise yurtdışı tatili oldu. Konut alanlara 3 veya 5 günlük tatilin yanı sna özel ödeme koşulları da sunuluyor.

Çırağan Sarayı'nda yemek
Demir İnşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de hayata geçirdiği Demir Romance ve Demir La Vida projelerinden 6-14 Şubat arasında ev alanlara Sevgililer Günü'ne özel bir kampanya düzenledi. Şirkett, kampanya kapsamında projelerden ev alan sevgililere Çırağan Sarayı'nda Sevgililer Günü yemeği hediye ediyor.

3 gün Paris'e gönderiyor
Atlantik Yapı, Pendik'teki Atlantik Life projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel yüzde 14 indirim avantajı sunuyor. 237 bin TL'ye daire sahibi olunan projede 14 Şubat'a kadar konut alanlara 3 günlük Paris seyahati hediye ediliyor.

60 ay boyunca sıfır faiz
Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde, Sevgililer Günü'ne özel yeni bir kampanya başlatıldı. Şubat ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılıyor. Bunun yanı sıra peşin ödemelerde yüzde 12 indirim de uygulanıyor.

Ev alana % 14 indirim
Gül İnşaat, LivYapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü'nde inşa edilen Kalekent'te 8-15Şubat arasında Sevgililer Günü'ne özel kampanya başlatıldı. Bu kapsamda peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirimin yanı sıra ile taksit öteleme veya yüzde 0.80 faiz oranı ile banka kredisi imkânı sağlanıyor.

Barcelona'da 5 gün tatil
Ege Yapı, Batışehir'de Sevgililer Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona'da 4 gece 5 gün, çift kişilik tatil hediye ediyor. 29 Şubat'a kadar devam edecek kampanya kapsamında ev alanlar, 7 Mart-30 Nisan arasında çift kişilik tatil kazanıyor.

Doları sabitliyor
Park Residences Cadde, Sevgililer Günü'nde doları 2.75 TL'ye sabitliyor. Metrekare fiyatının 4 bin 500 ila 7 bin 500 dolar arasında değiştiği projede, en küçüğü 102 metrekare olan rezidanslar, 690 metrekareye kadar çıkıyor. 1+1'den penthouse'a kadar geniş bir yelpaze sunuluyor.

24 Dairede sıfır peşinat
Halkalı-Ata kent bölgesinde yatırımlarına devam eden 24 Gayrimenkul, İstasyon 24 projesi ile sevgililere özel 24 daire için sıfır peşinat sıfır faiz ile 60 ay kredi imkânı sunuyor. Home-ofis konseptiyle hayata geçirilen İstasyon 24, metro hattının yanında yer alıyor.

Yüzde 5 indirim
216 Yapı, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel kampanya yaptı. 10-14 Şubat tarihlerinde geçerli olacak kampanyada 216 Butik Plus projesinden ev almak isteyenlere hem yüzde 5 indirim hem de 120 ay vade imkânı sağlanacak 

1 yıl taksit erteleme
Ceylan İnşaat tarafından Göztepe'de inşa edilen Muhteşem Yeni Yıl Konutları' nda da Sevgililer Günü'ne özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında ev almak isteyen sevgililere, 35 bin TL peşinatla 120 ay vade ve 12 ay taksit erteleme avantajı sağlanıyor.

Seda TABAK/Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181