Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm şart!
Beyoğlu İlçe Yönetimleri Koordinasyon Toplantısı, dün Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydanı'nda projelerin, planların ve hayallerin peşinden gidiyoruz. Eskiden yol, su, elektrik yoktu; insanların beklentisi bunlardı. Onlar bitti, şimdi Okmeydanı'nda kentsel dönüşüme ihtiyacımız var. Ama proje yapılırken halkımız her iş hakkında da bilgilendirilmeli" dedi.

Toplantıya Demircan'ın yanı sıra AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Avukat Harun Muş, belediye başkan yardımcıları ve ilçe teşkilatı mahalle başkanları da katıldı. Beyoğlu'nda devam eden projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, bölge halkının mahalle başkanlarına ilettiği talepler de masaya yatırıldı. 

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181