Okmeydanı'nda tapu sorunları çözülüyor!
Okmeydanı'nın yarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nda faaliyet gösteren Alucra Doludere Köyü Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği'nin tapu törenine katıldı. Dernek binasının tapusunu Dernek Başkanı Ali Ünver'e teslim eden Başkan Demircan, "Bugün aslında sizlere tapu vermiyoruz, geleceğinizin anahtarını veriyoruz" dedi. Yarım asırlık tapu sorunu çözülen Okmeydanı'nda hak sahipleri tapularını almaya devam ediyor. İşlemlerini tamamlayarak tapusunu almaya hak kazanan Alucra Doludere Köyü Yardımlaşma ve Yaşatma Derneğinde tören düzenlendi. Derneğin Piyalepaşa Mahallesi'nde bulunan binasında gerçekleştirilen törene Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Beyoğlu Üçe Başkanı Av. Harun Muş, mahalle muhtarları, Doludere Köyü Derneği Başkanı Ali Ünver ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Alucra'nın diğer köylerinden de çok sayıda dernek başkanı katıldı.

DEMİRCAN'A TEŞEKKÜR
Tapuyu başkan Demircan'ın elinden alan Dernek Başkanı Ali Ünver, Okmeydanı'ndaki mülkiyet sorununu çözdüğü için Başkan Demircan'a teşekkür etti. Başkan Demircan törende yaptığı konuşmasında, Okmeydanı'nda efsanevi bir yaşam merkezi kuracaklarım belirterek, "Bu da ancak kentsel dönüşümle olur. Bugün aslında sizlere tapu vermiyoruz, geleceğinizin anahtarını veriyoruz. 10 yıllık planlarımızı yıkmaya çalışanlar çok oldu ama biz onlann da üstesinden gelip tekrar tekrar planlar yaptik. Sadece sizin için, çocuklarımız için yaptık" dedi. İnsanların sabırsızlıkla kentsel dönüşümü beklediğini belirten Başkan Demircan, "Ancak mülkiyeti resmen kâğıda intikal etmemiş bir yerde dönüşüme başladığımızda kime ne mal vereceğimiz önemli Onun için mülkiyeti çözmek, kimin nerede ne hissesi var yazmak işi yapmaktan daha kıymetli. Nereye kaç blok yapacağımız, kaç kat yapacağımız belli Son plan değişikliklerini de onaylattık. Şimdi hükümetimizden destek maksatlı kentsel dönüşüm ilanını bekliyoruz. Ondan sonra müteahhidimizi belirleyip yolumuza gideceğiz" diye konuştu.

Gazete Harbi  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181