Pendik'te 175 adet imarlı tapu sahiplerine dağıtılmaya başladı!
Önemli imar uygulama bölgelerinden olan Esenyalı 7. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğünce tescil edildi. 175 adet imar tapusu, Pendik Belediyesi tarafından hak sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Pendik’te imar uygulaması tamamlanan bir bölgede daha kentsel dönüşümün önü açıldı. Esenyalı 7. Bölge İmar Uygulamasının Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edilmesiyle hak sahipleri tapularını almaya başladı. 2,5 hektar olan imar uygulama sahasında toplam 175 adet tapu dağıtılacak. Tapular, Pendik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından veriliyor.

Yapılan imar uygulaması sonrası hak sahiplerinin yapılarını kentsel dönüşüm kapsamında bireysel başvuruyla dönüştürmesinde, boş parsellerin ise yapılaşmasında herhangi bir engel kalmamış oldu. 

Pendik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181