Ümraniye Belediyesi 2B bölgesi arazileriyle ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı!
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibinin 2B arazileri için yaptıkları çalışmaların neticesinde Kazım Karabekir, Elmalıkent, İnkılap, Topağacı, Dumlupınar, Hekimbaşı bölgelerinde bulunan 2B arazilerinin 1/5000 ölçekli nazım imar planları 17 Şubat’ta İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinden oybirliğiyle geçmişti. O günden sonra konuyla alakalı çalışmalarına ivedilikle başlayan Ümraniye Belediyesi, Ümraniyelilerin 2B arazileri hakkında herhangi bir soru işaretinin kalmaması adına çalışmalar da yapıyor. Ümraniye Belediyesinin, ilgili Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Hekimbaşı Şehit Onur Kılıç İlkokulunda Ümraniyelilerle bir araya gelerek, 2B arazileriyle ilgili bilgilendirmede bulundu. Batur; belediyenin imar planlarıyla ilgili çalışmalarını ayrıntılarıyla anlatarak vatandaşların sorularını yanıtladı. Vatandaşlar, arazileriyle ilgili yapılan açıklamalardan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Programın sonunda Maliki Ejder Batur; Ümraniyelileri 15 Nisan’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek Ümraniye Mitingi’ne davet etti.

Ümraniye Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181