Üsküdar'da emlak değeri artacak!
Üsküdar Çamlıca'da büyük bir kentsel dönüşüm başlıyor. Çamlıca'nın eteklerindeki 16 mahalleyi kapsayan ve tamamı kaçak yapılarla dolu 190 dönümlük alan dönüştürülecek. Alanda 530 bina ve bin 500'e yakın bağımsız bölüm var. Yaşayan nüfus ise 270 bin. Dönüşümün sonunda bu nüfus yine burada kalacak. İlk kazma ise Mart 2017'de vurulacak.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bu alanda yüksek katlı yapılara ve siteleşmeye izin vermeyeceklerini söyledi. Türkmen, "İlçenin tarihi dokusuna uygun Üsküdar evleri geleneği başlatılacak" dedi. Dönüşüm Üsküdar Belediyesi veTOKİ işbirliğiyle yapılacak. Başkan Türkmen, dönüşüm başladığında bölgenin emlak değerinin ciddi anlamda artacağını söyledi.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181