Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik hattına onay geldi!
Boğaz trafiğini de rahatlatacak Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik hattında çalışmalar 2016 yılında başlayacak. 10 kilometrelik Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik hattı toplam 6 istasyondan oluşacak.32 kişilik kabinlerden oluşan Mecidiyeköy Çamlıca teleferik hattı ile yolculuk süresi 22 dakikaya inecek. 2013 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın twitter adresinden duyurduğu proje önümüzdeki dönem projelerin içinde yer alıyor.

MECİDİYEKÖY ÇAMLICA TELEFERİK HATTI GÜZERGAHI
32 kişilik kabinlerden oluşan Mecidiyeköy Çamlıca teleferik hattı güzergahı şöyle olacak;
-Mecidiyeköy
-Zincirlikuyu
-Altunizade
-Büyük Çamlıca
-Küçük Çamlıca
-Cami

İKİ HAT DAHA GELİYOR
Söz konusu teleferik hattının animasyon görüntüleri de yayınlandı. Mecidiyeköy Çamlıca teleferik hattı dışında yakın zamanda planlanan Beykoz-Karlıtepe Arası ve Beykoz Çayırı-Hz. Yuşa Tepesi arası teleferik hattı da bulunuyor. Megakent için hazırlanan bütçede yüzde 44,7'lik kısım 5 milyar 510 milyon 66 bin lirası ulaşıma ayrılmış duruyor. 

Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181