Hasbahçe Kağıthane hemen teslim!
1800 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Hasbahçe Kağıthane hemen teslim dairelerini sizler için araştırdık.

Genyap, Bautim ve Özma ortaklığında inşa edilen Hasbahçe Kağıthane hemen teslim daireleri arasında 2+1 daireler net 67 brüt 105 metrekare ve 3+1 daireler net 120-140 brüt 184-215 metrekare olarak tasarlanıyor.

2 blok olarak tasarlanan Kağıthane Hasbahçe Evleri​ 3 firma ortaklığında hayata geçiriliyor. 120 daireden oluşan projenin tamamı 2+1 ve 3+1 çatı dubleksi dairelerden oluşuyor. 16 bin metrekare inşaat alanı üzerinde İstanbul Kağıthane'de yükselen Hasbahçe Kağıthane ​projesinde 500 metrekaresinin peyzaj alanları için ayrıldığı Hasbahçe Kağıthane projesinde ortak sosyal kullanım alanları, kapalı otopark, spor salonu, sauna, çocuk oyun parkı ve açık hava dinlenme köşeleri bulunuyor.

Hasbahçe Kağıthane hemen teslim daireleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hasbahçe Evleri fiyat için tıklayınız.
Hasbahçe Evleri nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181