Hemen teslim konut projeleri Anadolu Yakası!
Hemen teslim konut projeleri Anadolu Yakası listesini sizler için derledik. Anadolu Yakası konut fiyatlarına bakıldığında; 6 aylık dönemde yüzde 0,1 artış izlenirken, yıllık bazda yüzde 4,2 artış kaydedilirken yakada geri dönüş süresi ise yüzde 26,1 oldu. Hal böyle olunca yatırımcının Anadolu Yakası konut projelerine ilgisi arttı. Bizde sizler için hemen teslim konut projelerini derledik.

İşte hemen teslim konut projeleri Anadolu Yakası listesi

İstMarina
DAP Yapı tarafından hayata geçirilen İstMarina'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Denize sıfır konumu ile öne çıkan İstMarina projesinde 1.463 adet konut ve 258 adet ticari ünite yer alıyor. İstMarina nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Yenitepe Kadıköy
1100 konuttan meydana gelen Yenitepe Kadıköy projesinde havuz, otopark, sanat sokağı, yürüyüş parkurları bulunuyor. Nuhoğlu İnşaat imzası ile inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesinde 1+1'den 5+2'ye kadar daireler yer alıyor. Yenitepe Kadıköy nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Lokum Evler
1+1, 2+1, 2+1,5, 3+1 ve 3+1,5 daire seçenekleri bulunan Lokum Evler projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ila 155 metrekare arasında değişiyor. Lokum Evler projesi 742 adet konut ve 8 ticari alandan oluşuyor. Lokum Evler daire fiyatları için tıklayınız.

Resim İstanbul Nefes
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleriyle farklı metrekarelerde geniş daire seçenekleri sunan Resim İstanbul Nefes projesi 1394 daireden oluşuyor. Resim İstanbul Nefes 120 vade kampanyası detayları için tıklayınız.

Manzara Adalar
İş GYO imzası ile İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Manzara Adalar'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 3 adet konut bloğu, 2 adet ofis bloğu ve ticari alanlardan oluşan proje Kartal konut projeleri arasında yer alıyor. Manzara Adalar nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Hemen teslim konut projeleri Anadolu Yakası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. 2019 teslim İstanbul konut projeleri için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181