Hemen Teslim Konut Projeleri İstanbul!
Ev arayaşında olanlar için Hemen Teslim Konut Projeleri İstanbul listesini derledik. Birçok markalı konut projesinin bulunduğu hemen teslim konut projeleri İstanbul yatırımcının ilk tercihleri arasında yer alıyor. İşte hemen teslim konut projeleri İstanbul

Batışehir
Batışehir'de hemen teslim daireler konut alıcılarına sunuluyor. Koşu parkurları, spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesisleri ve kendi toplu taşıma hattına sahip Batışehir 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar konutlar, A+ ofisler, ticari ünitelerden oluşuyor. Batışehir peşinatsız kampanya detayları için tıklayınız.

İstMarina
İstMarina'da hemen teslim daireler sizleri bekliyor. DAP Yapı tarafından hayata geçirilen İstMarina'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Denize sıfır konumu ile öne çıkan İstMarina projesinde 1.463 adet konut ve 258 adet ticari ünite yer alıyor. İstMarina nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Yenitepe Kadıköy
Yenitepe Kadıköy teslimler başladı. 1100 konuttan meydana gelen Yenitepe Kadıköy projesinde havuz, otopark, sanat sokağı, yürüyüş parkurları bulunuyor. Nuhoğlu İnşaat imzası ile inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesinde 1+1'den 5+2'ye kadar daireler yer alıyor. Yenitepe Kadıköy nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Lokum Evler
Lokum Evler projesinde hemen teslim daireler konut alıcılarına sunuluyor. 1+1, 2+1, 2+1,5, 3+1 ve 3+1,5 daire seçenekleri bulunan Lokum Evler projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ila 155 metrekare arasında değişiyor. Lokum Evler projesi 742 adet konut ve 8 ticari alandan oluşuyor. Lokum Evler daire fiyatları için tıklayınız.

Resim İstanbul Nefes
Resim İstanbul Nefes projesinde daire teslimleri başladı . 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleriyle farklı metrekarelerde geniş daire seçenekleri sunan Resim İstanbul Nefes projesi 1394 daireden oluşuyor. Resim İstanbul Nefes 120 vade kampanyası detayları için tıklayınız.

Hemen teslim konut projeleri İstanbul ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181