Vira İstanbul hemen teslim!
74 bin 500 metrekare alanı sosyal donatıdan oluşan Vira İstanbul hemen teslim daireleri konut alıcılarına sunuluyor.

Yaşamış başlamış olduğu Vira İstanbul hemen teslim daireleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlandı. 17 bloktan oluşan projede daire büyüklükleri 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. 92 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen proje Gül Proje ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 

Vira İstanbul projesinde açık hava sineması ve cep sineması, açık hava okuma alanları, gezinti yürüyüş yolu, sauna, sosyal tesis, kafeterya, süs havuzları, çocuk oyun alanları, fitness alanları, misafir otoparkı, kapalı otopark, paten ve kayak alanları, hamam, basketbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, renk ve kelebek bahçeleri, çim amfi, yeşil meydan, dinlenme alanı bulunuyor.

Vira İstanbul hemen teslim daireleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Vira İstanbul nerede? Tıklayınız.

Vira İstanbul fiyat tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181