200 milyonluk yatırımla Bakırköy City yükseliyor!
Şirket, TMSF’den aldığı 10 bin metrekare arsada 200 milyon lira yatırımla ‘Bakırköy City’ projesini hayata geçirecek. Derby’nin eski fabrikası arsasında kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek projede 10 katlı 5 blok yer alacak. Haziran 2017’de teslim edilmesi beklenen projede 163 konut ve 33 ticari birim bulunacak. Veliefendi Hipodromu’nun karşısında konumlanan projede evlerin metrekare satış fiyatı 12 bin TL, ticari ünitelerin ise 30 bin TL’den başlıyor.

BAKIRKÖY’DE YENİ YATIRIM
Bakırköy’de gayrimenkul değerlerinin artış gösterdiğini belirten Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz, proje tamamlanınca evlerin yüzde 50 prim yapmasını beklediklerini dile getirdi. Bakırköy bölgesinde yeni projeler de yapacaklarını belirten Beyaz, “Mart ayında projenin hemen yanında Bakırköy City 2 projesini yapacağız. Onun dışında satın aldığımız 15 dönümlük bir fabrika alanı da var” dedi. Satışlara başlamadan önce yaklaşık bin ön talep aldıklarını ifade eden Beyaz, “Projemiz . E 5 ve Sahil Yolu’nun arasında değerli bir noktada konumlanıyor. Lansmanla birlikte satışlarımıza da başlıyoruz. Kısa sürede dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulacağına inanıyoruz” dedi. Bakırköy City, Sahil Yolu’na ve E-5 Otoyolu’na 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 8 dakika mesafede bulunuyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere 36 aya 0 faiz ile taksit imkanı sunulurken, 120 aya kadar da banka kredili uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Bakırköy City’de; açık - kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, kar odası, tuz odası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. Projede ayrıca her daireye 2 araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor. 

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181