Akşemsettin kentsel dönüşüm projesi başlıyor!
Eyüpsultan Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırımlar sayesinde, ilçemiz Eyüpsultan hem gelişiyor hem güzelleşiyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın kente ve kentliye yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ederken, yerinde dönüşüm faaliyetleri de Başkan Aydın'ın sürekli gündeminde.

Başkanı Aydın, Akşemsettin mahallesi Öğretmenler Sitesi ve altındaki kısımda olan gecekonduların yerinde dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Vatandaşların mağdur edilmeyeceğini belirten Başkan Remzi Aydın, şu bilgileri paylaştı; “Akşemsettin Mahallemiz Öğretmenler Sitesi ve altındaki kısımda olan gecekondularımız, İstanbul Büyük Şehir Belediyemizin yerinde dönüşüm projesi kapsamında.

Bu bölgenin projesi bitti. Önümüzdeki günlerde oradaki vatandaşlarımızla görüşme yapılıp KİPTAŞ üzerinden bir proje gerçekleştirilecek. Ve vatandaşlarımız orada mağdur edilmeden, borçlandırılmadan, örneğin bir gecekondusu varsa bir dairesi olmak üzere, kendilerine bedelsiz kira desteği verilmek şartıyla ev sahibi yapılacaklar”

BÖLGEYE DEĞER KATACAK
Projenin bölgeye değer katacağını belirten Başkan Remzi Aydın, şöyle konuştu; “Çok güzel bir proje gerçekten. Bölgeye değer katacak, oradaki vatandaşlarımızın mağduriyetini giderecek güzel bir çalışma. Bu bölge riski alan ilan edildiği için; gecekondular, 2.Etap, 3.Etap, 4.Etap şeklinde dönüşerek bölge tamamlanacak. Bu süreç 3-5 seneyi alabilir ama böyle bir planlama ve böyle bir vizyon var”

Eyüpsultan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet yılmaz 5 yıl önce

bu bölge çok değerlendi. mülk sahipleri dikkatli olsun fetö ve benzeri örgüt mensubu olanlar kendilerinden olmayanlara mahalle baskısı kurup hedefe koydukları ailelerin mülküne çökmek için yüksek frekans lazer tıbbi cihazları kullanıp işkence uyguluyorlar. yetkilileri uyarıyorum. akşemsettin arı sokak ve çevresine dikkat...

banner182

banner181