Altınok Öz, '37 bin 125 kişinin canını kurtardık'!
Kartal Hürriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Sinan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri; Yücel Süslü, Önder Turmuş da hazır bulundu.

Kartal Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen görüşmede Komisyon Başkanı Sinan Yılmaz Türkiye’de en iyi dönüşümün Kartal’da gerçekleştiğine vurgu yaparak şunları söyledi: “Öncelikle insanları yerinden etmeden dönüşümü gerçekleştiren tek Belediye, Kartal Belediyesi’dir. Bunun için Sayın Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e komisyonum adına teşekkürlerimizi sunuyorum.”

“37 bin 125 kişinin canını kurtardık”
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz deprem dönüşüm, yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşümde en iyi belediyenin Kartal Belediyesi olduğunun altını çizdiği konuşmasında şunları söyledi: “Dönüşümde en iyi belediye Kartal Belediyesi'dir. 'Deprem ve Kentsel Dönüşüme Arkanızı Dönmeyin' adlı kitabımızda yer aldığı gibi deprem dönüşüm çalışmalarına 2009 yılının Kasım ayında Robert Koleji'nde başladım. Robert Koleji'nde ‘Deprem Dönüşüm, Yerinde Dönüşüm ve Kentsel Dönüşüm nedir?’ başlıklı bir konferans verdim. Yunus’taki insanlarımızı, Kentsel Dönüşüm Mağdurları Derneği noktasından Kentsel Dönüşüm Platformu noktasına getirdik. Oradaki insanlar bugün, -Benim evi ne zaman yıkacaksın başkanım?- diyecek bir noktaya geldi. İşte bunlar emek, düşünce, beyin ve vizyon istiyor. Evet, Türkiye’de deprem, yerinde ve kentsel dönüşümde en iyi belediye Kartal Belediyesi'dir. Biz bu işi çok iyi biliyoruz. Kartal Belediyesi’nin internet sitesinde deprem dönüşüm projesiyle kurtarılan can sayısını yazıyoruz. Bugüne kadar 37 bin 125 kişinin canını kurtardık. Eskiden yıkımlar kavgalı, olaylı olurdu, bizim yaptığımız yıkımlar şenlikler havasında geçiyor; çünkü site sakinleri, bina sakinleri mutlu, Kartal halkı mutlu. Bu da bize yeter.” 

Kartal Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181