Bağcılar Göztepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesi!
206 bin 586 metrekare alan büyüklüğüne sahip olan Bağcılar Göztepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırdık.

453 binanın yer aldığı Bağcılar Göztepe kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde 1971 konut bulunuyor. Bağcılar Göztepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Çetsa Park Evleri projesi 116 daire ve 2 dükkandan oluşacak.

Toplam 19 bin 965 metrekarelik bir alana inşa edilecek olan Çetsa Park Evleri 14’er katlı 2 bloktan meydana gelecek. 3500 metrekarelik otopark alanında 116 araçlık otoparkın bulunacağı projede 3 bin metrekarelik yeşil alan, sauna, fitnes salonu ile çocuk oyun alanı da yer alacak. 

Bağcılar Göztepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bekir güngör 5 yıl önce

Göztepe mahallesi de kentsel dönüşüm hakkında detaylı bilgi almak istiyorum

Avatar
ZEKİYE SÖĞÜTLÜ 2 yıl önce

Göztepe mah ÇETAŞIN ALT tarafındaki mahallenin kentsel dönüşüm ü hakkında bilgi alabilirmiyim lütfen mümkünse

Avatar
ZEKİYE SÖĞÜTLÜ 2 yıl önce

Göztepe mah ÇETAŞIN ALT tarafındaki mahallenin kentsel dönüşüm ü hakkında bilgi alabilirmiyim lütfen mümkünse 2268.sokak

banner182

banner181