Bağcılar kentsel dönüşüm ofisi!
Bağcılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bağcılar kentsel dönüşüm ofisi detaylarını sizler için araştırdık.

Bağcılar kentsel dönüşüm ofisi adresi şu şekilde; Kirazlı Caddesi 1275. Sokak No:7A Güneşli/BAĞCILAR 
Bağcılar Belediyesi kentsel dönüşüm müdürlüğü iletişim numarası: (0212) 410 06 00

10 bölgede kentsel dönüşüm projesi yapan Bağcılar Belediyesi halihazırda Bağcılar kentsel dönüşüm kapsamında 8 projenin inşaatına devam ediyor. Çalışmaların devam ettiği Bağcılar Evren Mahallesi THY Sitesi ve Demirkapı Mahallesi Albayraklar Sitesi, Bakanlar Kurulu kararı ile 6306 sayılı kanuna göre “Riski Alan” olarak tespit edilip 17 Mayıs 2013 tarihli resmi gazetede yayınlanarak ilan edildi.

THY Sitesi 16 bin 780 metrekare alana sahip olan THY Sitesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında toplam 12 adet bina ve 444 konut yer alıyor. 30 bin metrekare alana sahip olan Albayrak Sitesi kapsamında ise 26 adet bina ve 735 konut bulunuyor.

Bağcılar kentsel dönüşüm ofisi detaylarını sizler için derledik. Bağcılar kentsel dönüşüm bürosu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181