Bayrampaşa kentsel dönüşüm nereleri kapsıyor?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kiptaş tarafından hayata geçirilen Bayrampaşa kentsel dönüşüm nereleri kapsıyor sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Bayrampaşa kentsel dönüşüm nereleri kapsıyor sorusunun detayları şu şekilde; Proje İsmetpaşa Mahallesi’nde Tuna Caddesi, Zürih Sokak, KENAR Caddesi ve Fulya sokak arasında kalan alanı kapsıyor.



Her daireye bir otopark alanının verileceği Bayrampaşa Eski Cezaevi kentsel dönüşüm projesinde çarşı caddesi, cami, kültür merkezi, medikal çarşısı, park, eğitim tesisi, açık spor alanları ve yürüyüş parkuru gibi alanlar yer alacak. 1+1, 2+1, 3+1 açık-kapalı mutfak seçenekleri ile hazırlanan proje 9 veya 12 katlı olacak şekilde 2 blok tipini kademeli mimari sistemiyle sunacak.

Sosyal donatı alanlarının yer alacağı Bayrampaşa Eski Cezaevi kentsel dönüşüm projesinde üretilen konutların tamamı kentsel dönüşüm için kullanılacak. Bayrampaşa kentsel dönüşüm kapsamında yer alan Kiptaş Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi güneş enerji panelleri aracılığıyla kendi elektriğini üretecek.

Farklı büyüklüklerde 33 farklı daire planı bulunan proje kapsamında 2277 konut ve 150 iş yeri üretilecek. Proje tamamı kentsel dönüşüm amacıyla yapılan ve sadece İsmetpaşa Mahallesi’deki Kentsel Dönüşüm ve Gelişme Alanı olarak ilan edilen bölgedeki maliklere sunulacak olan 2400 adet konut ve işyerini barındırıyor.

Bayrampaşa kentsel dönüşüm nereleri kapsıyor sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181