Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesi!
Beykoz Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle inşa edilecek olan Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesi detayları belli oldu.

63 dönümlük bir alanda konumlandırılacak olan Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde henüz dairelerin tipleri ve büyüklükleri netleşmedi. Yatay mimariye sahip olacak ve zemin +5 kat olarak planlanan projede konutlar yüzde 20 kesinti ile yapılacak. 

Beykoz'da Tokatköy Mahallesi’nde uygulanacak olan projede binalar yatay mimari ile tasarlanacak. Çalışmaların devam ettiği Beykoz Tokatköy Şehri Sitari projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek.

Beykoz kentsel dönüşüm projeleri arasında bulunan Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları henüz başlamadı. Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare’nin uygulanmasına yönelik ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti.

Hilal MİSİRLİ / Emlak Sayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181