Beylikdüzü Barış Mahallesi kentsel dönüşüm!
Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü Barış Mahallesi kentsel dönüşüm detaylarını sizler için araştırdık.

Beylikdüzü Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Beylikdüzü Barış Mahallesi kentsel dönüşüm projesi çalışmaları sürüyor. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan ilçe Beylikdüzü kentsel dönüşüm projeleri birer birer tamamlanıyor.

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Barış Mahallesi'nde yer alan Seyran Kent Kooperatifi Türközü A ve B Blok sakinlerinin tapularını teslim etti. İstanbul Barış Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamında Beylikdüzü Belediyesi, büyük emeklerle daire satın alan fakat tapuları bulunmayan vatandaşların sorunlarını bir bir çözüyor.

Beylikdüzü Barış Mahallesi kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181