Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm alanları!
Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm alanları ile ilgili detayları sizler için araştırdık.

Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm alanları detayları şu şekilde; 
400 adet yapının bulunduğu Gürpınar bölgesinde kentsel dönüşüm etaplar halinde yapılacak. 21 Mayıs 2018 tarihinde bir ay süreyle Gürpınar Siteler bölgesi imar planı değişikliği 1 ay süreyle askıya çıkarıldı. 

Gürpınar Siteler bölgesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni imar planları 21 Haziran 2018 itibariyle yürürlüğe girdi. Böylece imar planı sorunu çözümlenen Gürpınar Siteler bölgesinde kentsel dönüşümün gerçekleşebilmesi için ilk adım atıldı. 

Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm bölgeleri arasında yer alan eski adıyla Gülbelde yeni adıyla Blue Sea Sitesinin çalışmaları Eylül 2018 tarihinde tamamlandı. Gürpınar Mahallesi Blue Sea Sitesi’nde ikamet eden vatandaşlar tapuları teslim edildi.

Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm alanları detaylarını sizler için derledik. Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181