Beylikdüzü Yakuplu kentsel dönüşüm!
Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü Yakuplu kentsel dönüşüm detaylarını sizler için araştırdık.

Beylikdüzü Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Beylikdüzü Yakuplu kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Yakuplu Mahallesi’nde hayata geçirilen Yakuplu kentsel dönüşüm projesi kapsamında 529 binanın dönüşüm süreci için kayıtlar alındı ve çalışmalara başlandı. 

Bina ölçeğinde dönüşüm çalışmalarının sürdürüldüğü Beylikdüzü Yakuplu kentsel dönüşüm çevçevesinde 2018 yılı Ekim ayında Yakuplu Mahallesi’nde 28 yıllık tapu sorunu çözülerek 3 bin 420 vatandaş tapusuna kavuştu. Bu kapsamda ayrıca 12 bin 80 vatandaşın ise imarsız olan tapuları imara açılarak yenilendi

Beylikdüzü Yakuplu kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181