Bülent Kerimoğlu'ndan Bakırköy kentsel dönüşüm açıklaması!
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak'ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülerle bir araya geldi. Burada ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kerimoğlu,

"Belediye Başkanlığı görevime gelir gelmez Bakırköy'ün merkez mahallelerindeki kentsel dönüşüm problemi için ciddi çalışmalar, görüşmeler yaptık. Gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde ciddi girişimlerimiz oldu. Geçen sürede yeterli ilgiyi göremedik. Fakat sizler adına, kamu yararı adına, halkın beklentileri adına ötelenemez önemli bir sorun olan kentsel dönüşüm çalışmalarımızı devam ettireceğimize söz veriyorum. Gerekirse ilgililerin kapısında yatacağıma, Ankara'yı kendime yol edineceğime söz veriyorum" dedi.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181