Eyüp Karadolap mahallesi kentsel dönüşüm projesi!
5 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarını devam ettiren Eyüpsultan Belediyesi Eyüp Karadolap mahallesi kentsel dönüşüm projesi için de çalışmalarına devam ediyor.

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hızlandıran Eyüpsultan Belediyesi'nin Eyüp Karadolap mahallesi kentsel dönüşüm projesi şu anda planlama aşamasında. Henüz detaylarının belli olmadığı kentsel dönüşüm projesinde detaylar netleştiğinde sitemizde yer alacaktır. Planlanma aşamasının son evresinde olan Eyüp Karadolap mahallesi kentsel dönüşüm projesinde yakın zamanda kazmanın vurulması hedefleniyor.

Ayrıca Eyüpsultan Belediyesi Çırçır mahallesi, Nişanca Mahallesi, Yeşilpınar, İslambey ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşüm projelerini Kiptaş imzasıyla hayata geçirmeyi hedefliyor.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Filiz vatandaş 5 yıl önce

Hallla bekliyoruz ne zaman yıkıma baslıycak bu belediye

Avatar
Filiz vatandaş 5 yıl önce

Hallla bekliyoruz ne zaman yıkıma baslıycak bu belediye karadölap

Avatar
Filiz vatandaş 5 yıl önce

Hallla bekliyoruz ne zaman yıkıma baslıycak bu belediye karadölap sayayokusu

Avatar
Vatandaş 4 yıl önce

Yeşilpınar karaman sitesi kentsel dönüşüme girecek mi

banner182

banner181