Eyüpsultan Nişancı Mahallesi'nin yenileme çalışmaları masaya yatırıldı!
Eyüpsultan Belediyesi, Bakanlar Kurulu kararı ile 5366 Sayılı Yıpranan Tarihi ve Kültürel Taşınmaz Varlıkların Yenilenerek Korunması ve Yaşatılarak Kullanılması Hakkında Kanun kapsamında yenileme alanı ilan edilen Nişancı Mahallesi’nde tapu sorunlarıyla ilgili çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü yetkilileri, tapu sorununun vatandaş odaklı çözümü için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

YENİLEME ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
Yaklaşık 7 hektar büyüklüğe sahip, 317 yapının yer aldığı alanla ilgili saha çalışmaları ve anketler yapan, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü yetkilileri, yenileme çalışmalarını masaya yatırdı.

Nişancı Mahallesi Mahalle Kültürünü Koruma ve Yaşatma Derneği’nde düzenlenen toplantıya, Nişancı Mahallesi sakinleri katıldı.

Daha önce vatandaşlarla birçok kez bir araya gelen ve onlardan gerekli verileri toplayan belediye yetkilileri, yapılan saha çalışmaları ve anketler ışığında son durumu mercek altına aldı.

Eyüpsultan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DAVUT SANCAKLI 5 yıl önce

Bu konuda bize hep destek sağlayan dernek bşk Nihat İMİR ve Belediye Başkanımız Deniz KÖKENE Samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim.

banner182

banner181