Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm mahalleleri!
Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm mahalleleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık.

İşte Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm mahalleleri listesi;
- Bağlarbaşı Mahallesi
- Fevzi Çakmak Mahallesi
- Karayolları Mahallesi
- Merkez Mahallesi
- Mevlana Mahallesi
- Sarıgöl Mahallesi
- Yeni Mahallesi
- Yenidoğan Mahallesi
- Yıldıztabya Mahallesi
- Pazariçi Mahallesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Bakanlar Kurulu Kararları ile toplam alanı 1.173 hektar olan Gaziosmanpaşa’nın 432 hektarı riskli alan ilan edildi ve bu bölgelerde kentsel dönüşüm adına çalışmalar başlatıldı. Çalışmaların devam ettiği GOP kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseliyor.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm alanları içerisinde bulunan projeler kapsamında 3 bin 214 konutun inşası tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi. Gaziosmanpaşalılara prestijli, ferah ve güvenli yaşam alanları sunacak olan projeleri kapsamında 4 bin 492 konutun yapım çalışmaları sürüyor.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm mahalleleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181