Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm Yıldıztabya!
Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm Yıldıztabya projesi detaylarını sizler için araştırdık.

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Gaziosmanpaşa ilçesi'nin yüzde 38'inde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Bakanlar Kurulu Kararları ile toplam alanı 1.173 hektar olan Gaziosmanpaşa’nın 432 hektarı riskli alan ilan edildi ve bu bölgelerde kentsel dönüşüm adına çalışmalar başlatıldı.

Yıldıztabya Mahallesi Riskli Alanı Bölge 5-6A ve Yıldıztabya Mahallesi 1.Kısım Riskli Alanı Bölge 6B kapsamında hayata geçirilen Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm Yıldıztabya projesinde çalışmalar devam ediyor. Gaziosmanpaşa Yıldıztabya kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Alan büyüklüğü 218,551.00 metrekare olan Yıldıztabya Mahallesi Riskli Alanı Bölge 5-6A kapsamında 568 bina ve 1480 bağımsız birim bulunuyor. Alan büyüklüğü 168,653.085 metrekare olan Yıldıztabya Mahallesi 1.Kısım Riskli Alanı Bölge 6B kapsamında ise 663 bina ve 1201 bağımsız birim yer alıyor.

Deprem riski, yetersiz donatı, altyapı alanları ve mülkiyet sorunları göz önünde bulundurularak başlatılan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projeleri ​13 mahalle 18 bölgede yapılıyor. Kentsel dönüşüm tamamlandığında Gaziosmanpaşa’da yeşil alanların sayısı da yüzde 114 oranında artmış olacak. Ulaşım planlarının da göz önünde bulundurulduğu çalışmalar ile Gaziosmanpaşa, toplamda 100 bin araç kapasiteli kapalı otopark alanlarına da sahip olacak.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm Yıldıztabya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181