Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de kentsel dönüşüm başlıyor!
Uyuşturucu tacirlerinin mesken tuttuğu Sarıgöl artık kentsel dönüşüm projeleriyle anılmaya başlandı. Bir önceki belediye başkanı Erhan Erol döneminde startı verilen projenin sonraki adımı için de çalışmalar tamamlandı. Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm planı İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde askıya çıkarıldı. 'Riskli Alan' ilan edilen 33.17 hektarlık alanın yaklaşık 4.84 hektarlık kısmına ilişkin plan tadilatı askıda.

23 NİSAN SON GÜN
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan İmar Planı teklifini onaylandı. Plan, 25.03.2016-23.04.2016 tarihleri arasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilan panosunda 25 Mart'ta askıya çıkarıldı. Gaziosmanpaşa'da riskli alan Sarıgöl Mahallesi ile sınırlı değil. Riskli alan ilan edilen alanlarda bulunan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı çıktı.

KAMULAŞTIRMA KARARI
Bu taşınmazlar için belediye tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. O mahalleler sırasıyla şöyle; Bağlarbaşı Mahallesi, Karlıtepe Mahallesi, Küçükköy Mahallesi, Merkez, Silahtarağa Mahallesi, Yeni Mahalle, Yenidoğan Mahallesi.

Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181