Gaziosmanpaşa Yenimahalle'de kentsel dönüşüm 2019 yılında başlayacak!
Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu açılışında velilere seslenen Başkan Usta, Yenimahalle’de kentsel dönüşüme 2019 yılında başlayacaklarını ve yeni yıldan itibaren ilçe genelinde 6 yeni okulun daha inşaatına start vereceklerini belirtti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu hizmete açıldı. “Her Okula Konferans Salonu” sloganıyla öğrencileri modern etkinlik salonlarıyla buluşturan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçenin kültür-sanat alanında gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Öğrenciler, yeni konferans salonlarında konferans, seminer, sunum ve çoklu eğitim çalışmalarını daha modern biçimde gerçekleştirebilecek.

“2019 YILINDA 6 YENİ OKULUN DAHA İNŞAATINA BAŞLIYORUZ”
Eğitimin kalitesinin artırılması, öğrencilerin öz güveninin yükseltilmesi için bilgi evlerinde çocuklara ve gençlere, okul derslerinin yanı sıra kültür, sanat, spor alanında katkı sağladıklarını ifade eden Başkan Usta, “Eğitim alanında mekânsal ihtiyaçları karşılamak için çalışıyoruz. 2019 yılında 6 yeni okulun daha inşaatına başlamış olacağız. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız kapsamında toplamda 25 yeni okulu ilçemize kazandıracağız. İnşallah Yenimahalle’de de kentsel dönüşüm çalışmalarına 2019 yılından itibaren başlamış olacağız” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181